Cicle de música "Notes d'aigua"

Cicle de música Notes d'aigua 2017El cicle de música Notes d'Aigua torna aquest any els diumenges 9, 16 i 23 de juliol i el diumenge 6 d'agost.

El cicle musical Notes d’Aigua torna enguany amb un programa atrevit i innovador i una oferta musical que pretén arribar als gustos més diversos. El cicle començarà el proper dia 9 de juliol amb un concert de la Cobla La Cervianenca, que oferirà sardanes i diferents peces del seu repertori habitual. És una bona ocasió per asseure’s a escoltar o, fins i tot, per animar-se a ballar alguna sardana.
Sota l’ombra dels plataners i amb la fresca de la riera, el cicle continuarà el 16 de juliol amb l’actuació del grup vocal Nàiade. Cinc solistes que s’han unit per interpretar cançons molt conegudes a capella, amb una creativitat i diversitat notables. Un grup de molta qualitat que omplirà de sons aquell espai tan emblemàtic del nostre poble. El tercer concert (23 de juliol, 19 h) suposarà un retrobament amb el món de l'òpera. Una soprano de Sant Hilari que està treballant a Alemanya, la Núria Vinyals, juntament amb el tenor Andreu Miret i la pianista Viviana Salisi ens oferiran algunes de les àries més famoses del seu repertori.
Per últim, el Notes d’Aigua tindrà una clausura especial i espectacular (6 d’agost, 19 h), amb l’actuació del grup The Sey Sisters. Tres germanes nascudes a Catalunya, però de procedència africana que senten la música d’una forma tan especial que converteixen els seus concerts en quelcom inoblidable. No passaran desapercebudes.

Gaudiu de la música a la fresca!

Programa

Diumenge 9 de juliol - Concert amb la Cobla La Cervanienca

Diumenge 16 de juliol - Concert del grup Nàiade. Més informació a https://www.naiadegrupvocal.com/

Diumenge 23 de juliol - Òpera

Diumenge 6 d'agost - Concert amb The Sey Sisters. Més informació a http://www.theseysisters.com/

Cercador