Cicle de música "Notes d'aigua"

Cicle de música Notes d'aigua 2018

El cicle de música Notes d'Aigua torna aquest 2018 els diumenges 8, 15 i 22 de juliol i el diumenge 5 d'agost.

Diumenge 8 de juliol, concert Del cel, a l'arpa
A les 7 de la tarda al Prat Rodó

Primer concert del cicle de música a la fresca Notes d’Aigua a càrrec la soprano Marta Casals i l’arpista Esther Pinyol. El concert, que ve de la mà de la Fàbrica de Lied, ens farà tocar el cel amb una proposta que té com a protagonista l’arpa i unes cançons exquisides, sublims. Cantades i interpretades per intèrprets joves, per ànimes joves.

Marta Casals és una veu fresca que descriu les lletres dels Lieders amb un sentiment de proximitat i calidesa extrems. Graduada Superior de Cant i Guitarra ha obtingut diversos guardons i participat en moltes produccions d'Òpera Còmica de Barcelona i en bastants concerts de La Fàbrica de Lied.

Esther Pinyol considerada una de les millors arpistes del país, l'Esther va ser la primera graduada superior
d'arpa de l'Esmuc. Col·labora amb orquestres professionals : Cambra de l’Empordà, la companyia d’Òpera Mosset a França, l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya, OBC i la Mahler Chamber Orchestra. Ha estrenat obres de compositors com Feliu Gasull i Joan Sanmartí, Marc Timón i Andres Serafini. L'Esther sempre té un somriure que acosta les cordes de l'arpa als oients de les sales de concert i els fa volar.


Diumenge 15 de juliol, concert The Maria's
A les 7 de la tarda al Prat Rodó

The Maria's és un projecte musical de Mariona Fàbregas i Mireia Vilalta, que s'ajunten el 2014 amb duet després de molts anys individualment voltant pel món de la música per oferir interpretacions de temes d'ara i de sempre, amb dos estils de veus totalment diferents però amb una unió musical que les fa úniques.

Mariona Fàbregas nascuda a Girona, amb un llarg recorregut com a solista des de l’any 1985 en diferents formacions musicals com les orquestres (La Principal de la Bisbal o la Gran Orquestra de Xavier Cugat), duets, trios o quartets, tocant diversos estils musicals com el jazz, la bossanova, els boleros, el pop, els tangos, la cançó catalana o el folklore llatinoamericà. Sempre combinant la música amb el teatre i la rapsòdia, en aquesta ocasió, la Mariona, s’engresca a formar part de The Maria’s per la frescor d’aquest projecte.

Mireia Vilalta nascuda a Girona. L’any 2007 s'inicia al món de les bandes amb molta passió per la música des de ben petita. És guitarrista i cantant. Portant 10 anys en la música, ha format part en diferents bandes com Tant de bo i Gir en els seus inicis, fidel en l'estil Rock o Power Blues. Actualment, té el seu propi projecte en solitari i el seu disc Apnea que ha tingut molt bona repercussió mediàtica sortint a mitjants d'anomenada com Enderrock, Rac1, RNE, entre d'altres. S'endinsa en el projecte The Maria's pel seu ambient festiu i d'estil musical diferent però energètic.


Diumenge 22 de juliol, concert Flama de Farners
A les 7 de la tarda al Prat Rodó

Concert de la Flama de Farners amb la cantant Júlia Molina. El repertori seran sardanes clàssiques, cançons tradicionals i temes de musicals.


Diumenge 5 d'agost, concert Gospelbreathe
A les 7 de la tarda a Can Cassó

Gospelbreathe és amistat, emoció, passió i complicitat. Al repertori de Gospelbreathe queda patent la trajectòria de Tastet de Gospel durant aquests darrers 10 anys: una aposta per un gospel contemporani i innovador, amb cançons de soul i pop, i fins i tot de collita pròpia. Sota la direcció de Guillem Prat, aquest cor s'esforça per transmetre emoció al seu públic. Amb unes veus solistes excepcionals i uns músics de qualitat que aporten un toc especial que fa únic a Tastet de Gospel. Un cor de més de 40 veus que s'expressa a través de la música: canten per emocionar.

Tastet de Gospel va néixer fa 10 anys al bressol de l'escola de Música de Taradell. Des d'aleshores, s'han anat perfeccionant fins arribar al que són actualment: música, emoció i ànima. Al 2012 van enregistrar el seu primer treball, al 2014 van participar al programa Oh Happy Day! de TV3.Cercador