Esplai d'Estiu 2019

ESPLAI D’ESTIIU MUNICIPAL DEL 25 DE JUNY AL 26 DE JULIOL I DEL 26 D'AGOST AL 10 DE SETEMBRE DE 2019

Tenim ganes d’estiu, de sol, de bon temps, de divertir-nos, de passar-ho bé! I per això ja estem preparant l’Esplai d’Estiu 2019. Les dates per aquest any seran: del 25 de juny al 26 de juliol i també del 26 d’agost al 10 de setembre.

Els horaris seran: MATINS de 9 a 1 i TARDES de 3 a 6. Els nens i nenes es poden apuntar només els matins, només les tardes o bé matí i tarda. L’horari d’inici de l’esplai és a les 9 i a les 3, però l’entrada es pot fer de ¾ de 9 a 9 i de ¾ de 3 a 3. L’hora de finalització de l’esplai és a la 1 i a les 6, però la recollida la podeu fer de 1 a ¼ de 2 i de 6 a ¼ de 7.

Aquest any, com el 2018, l’Esplai d’Estiu tindrà el punt d’acollida i recollida el pati de l’Escola Carulla, i s’utilitzaran espais com Can Cassó, les aules de l’escola i tots els parcs, jardins i racons del nostre poble i entorn. Un cop els infants estiguin amb els seus monitors corresponents i segons l’activitat del dia, aniran en un espai o un altre.
L’Esplai d’Estiu es diferenciarà en: Esplai Infantil i Esplai Juvenil.

Esplai Infantil:És l’esplai que hem tingut sempre, un espai de lleure que a través del joc, les cançons, la música, els tallers... vol educar a l’infant en valors com el respecte per l’entorn, el respecte entre companys, la col·laboració, l’empatia... sempre de forma divertida i atraient per a l’infant. L’esplai infantil està destinat a nens i nenes nascuts des de l’any 2008 a l’any 2016, és a dir, que estan cursant des de P2 a 5è de primària. Tots els participants es dividiran en grups segons l’edat i les activitats que realitzaran es faran adaptades al grup.
Pel que fa al grup de P2, nascuts l’any 2016, es farà durant el mes de juliol sempre i quan hi hagi un mínim de 12 nens/nenes inscrits, ja que l’Ajuntament d’Arbúcies també compta amb el servei de El Jardinet per aquest grup d’edat durant el mes de juliol.

Esplai Juvenil: Us presentarem l'esplai pels i les joves nascuts els anys 2004-2005-2006-2007. Farem activitats pensades per a joves, sobretot a l'aire lliure i ens desmarcarem totalment dels altres grups de l'Esplai Infantil. Proposarem als joves fer una sortida de 3 o 5 dies a Joanet des d'on farem activitats al mateix poble, així com pel seu entorn, tastet d'activitats noves, excursions i caminades, manualitats, curses d'orientació i gimcanes, geocatching... Aquest grup anirà independent de la resta de grups de l’Esplai Infantil, tot i que la reunió de presentació dels monitors serà el mateix dia per tal que els pares que tenen fills als dos grups amb una reunió sigui suficient.

Els preus i el full d'inscripció és el mateix que en el cas de l'esplai infantil, i els descomptes s'aplicaran encara que un fill vagi a l'esplai infantil i l'altre al juvenil.

El període d'inscripció és del 2 al 17 de maig, en el díptic informatiu trobareu tota la informació per poder fer la inscripció.

INSCRIPCIONS ESPLAI INFANTIL S'ALLARGUEN FINS AL 17 DE MAIG

De l’1 d’abril al 17 de maig es poden fer les inscripcions, de forma presencial o bé per Internet. Els nens/es es poden inscriure per tot l’esplai, o bé per algunes setmanes, cal especificar-ho al full d’inscripció.

Presencialment: a l’Ajuntament d’Arbúcies, caldrà portar una còpia de la targeta sanitària del fill/a, full d’inscripció omplert (que cal que sigui signat pel pare, mare o tutor) i pagar l’import corresponent en efectiu.

A través de la línia oberta de La Caixa: cal fer el pagament de l’import corresponent i portar el comprovant de pagament, la còpia de la targeta sanitària i el full d’inscripció omplert i signat a l’Ajuntament d’Arbúcies o bé a La Gabella. Número de compte on fer l’ingrés: ES98 2100 0045 86 0200176196.

Per dubtes o qualsevol qüestió podeu posar-vos en contacte amb l’Anna Pintu, directora de l’Esplai Municipal d’Arbúcies, per telèfon al 972 860 001 o al correu electrònic apintu@ajarbucies.cat

Us animem a apuntar-vos i a gaudir amb nosaltres d’aquest estiu!

Setmana 4 - 4t i 5è (pdf, 122 kB)

Setmana 4 - 2n i 3r (pdf, 123 kB)

Setmana 4 - 1r (pdf, 117 kB)

Setmana 4 -P5 (pdf, 121 kb)

Setmana 4 - P4 (pdf, 121 kb)

Setmana 4 - P3 (pdf, 123)

Setmana 4 - P2 (pdf, 125)

Cercador