Cicle musical Arbsons

Arriba l’Arbsons

El concert del Glòria de Vivaldi que es va fer el passat 14 de gener va obrir el cicle musical que cada any organitza la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Arbúcies. L’Arbsons reprèn la seva activitat el proper diumenge 4 de febrer, amb l’actuació de la pianista Rosa Badenas i el seu fill Manel Planchart, de 19 anys i estudiant del Conservatori del Liceu, que interpretaran peces de Granados, Beethoven i Liszt, entre d’altres coneguts genis de la música. Tots els actes es portaran a terme a la Llar de Jubilats a les 6 de la tarda.

Les dues últimes actuacions prenen un altre caire. El diumenge 14 de març, ens visitarà el grup musical 4GAMI que canta a a capella amb quatre veus treballades i harmonies sorprenents. Un dels components del grup és en Iago García, cantant de l’Orquestra Principal de la Bisbal i fiscorn de la Cobla Arbucienca. I l’últim concert, el 25 de març, l’oferirà una vella coneguda dels aficionats arbuciencs a la música, la soprano Laia Frigolé, que ja ens havia visitat fa dos anys, i que aquesta vegada compartirà l’escenari de la sala Daniel Martí amb la mezzosoprano Georgina Reyner i la pianista Lamia Bensmail. El seu repertori es basarà en peces conegudes de diverses òperes de Mozart, tot i que s’incorporarà també alguna ària d’altres autors.

Arbsons és un cicle de concerts de petit format que al llarg dels anys ha permès als arbuciencs i arbucienques gaudir de les expressions musicals més diverses, amb una base de qualitat molt notable.


Les entrades es podran comprar a La Gabella els dies anteriors a cada concert.


Preus entrades:
Adults: 5 euros
Nens de 3 a 12 anys: 3 euros
Alumnes Escola de Música: 2 euros


PROGRAMA DE CONCERTS

- Diumenge 4 de febrer, a les 6 de la tarda, a la Llar de Jubilats: Rosa Badenas i Manel Planchart. Aquest concert oferirà una selecció de música romàntica de compositors com Beethoven, Liszt i Txaikovski però també s’endinsarà en el nacionalisme espanyol amb obres de Turina i Granados. A més, el programa també inclourà un passeig per algunes de les grans bandes sonores de la història del cinema. Tot això de la mà de dos pianistes, de dues generacions que comparteixen la màgia del piano.- Diumenge 14 de març, a les 6 de la tarda, a la Llar de Jubilats: El grup musical 4GAMI canta a a capella amb quatre veus treballades i harmonies sorprenents. Un dels components del grup és en Iago García, cantant de l’Orquestra Principal de la Bisbal i fiscorn de la Cobla Arbucienca. Aquest quartet va sortir a l'última edició del programa de TV3 Oh Happy Day.- Diumenge 25 de març, a les 6 de la tarda, a la Llar de Jubilats: Mozartianes, concert que oferirà la soprano Laia Frigolé que aquesta vegada compartirà escenari amb la mezzosoprano Georgina Reyner i la pianista Lamia Bensmail. El seu repertori es basarà en peces conegudes de diverses òperes de Mozart, tot i que s’incorporarà també alguna ària d’altres autors.


Preus entrades:

Adults: 5 euros
Nens de 3 a 12 anys: 3 euros
Alumnes Escola de Música: 2 eurosCercador