POLÍTICA - 23/09/2014

L’Ajuntament d’Arbúcies aprova la moció de suport a la consulta del 9N

666 consistoris s’adhereixen a la crida feta per l’Associació de Municipis per la Independència i l’Associació Catalana de Municipis

L’Ajuntament d’Arbúcies va aprovar per unanimitat la moció de suport a la convocatòria sobre el futur polític de Catalunya del 9 de novembre al Ple extraordinari celebrat dilluns a la sala de Plens. Així, Arbúcies s’ha sumat als altres 665 municipis que durant aquesta setmana aprovaran la moció impulsada des de l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM).

666 ajuntaments, al voltant del 70% del total, que agafen el compromís de facilitar totes les eines i els recursos necessaris per fer possible la consulta i fent una crida a la participació. A més, s’adopta l’acord de donar suport al president i al govern de la Generalitat, al Parlament i als partits polítics que estan a favor de la convocatòria i a la materialització de la consulta del 9 de novembre dins el marc legal de la Llei de Consultes, aprovada divendres pel Parlament de Catalunya.

Al Ple extraordinari de l’Ajuntament hi van assistir diferents membres de la secció local de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC), que també van donar ple suport al Consistori i a la moció, després que cada grup municipal fes una breu intervenció refermant el seu compromís de suport a la consulta del 9N. L’acte va acabar amb el Cant dels Segadors.

Agenda

Cercador