FESTES - 27/06/2008

Arrenca la quarta edició del popArb amb un cartell espectacular

Mishima, Roger Mas, Sanpedro, El Guincho i Sisa & Acapulco All Stars, alguns dels reclams d’un festival “diferent”

Des de fa quatre anys, l’arribada de l’estiu a Arbúcies ja no va lligada només a la celebració de la revetlla de Sant Joan o a l’obertura de les piscines municipals. El popArb ha sabut integrar una oferta musical variada i de qualitat a alguns dels llocs més emblemàtics de la vila en aquesta època de l’any: des dels concerts a l’envelat de Can Cassó fins a la fresca del Gorg Nou passant per les piscines municipals es respira un ambient festiu i relaxat.

En comparació amb altres, el popArb és un festival petit, amb capacitat per a 2.000 persones, i també acollidor. Pots escoltar el teu grup preferit a tall de barra, sense aglomeracions, menjant un bon entrepà i una cervesa fresca a un preu raonable. No tothom pot dir el mateix. Tots els espais del festival estan pensats com un element més que uneix els espectadors amb la música i també amb Arbúcies.

Aquesta nit, a Can Cassó
Aquesta proposta pròpia també arriba a la música. El popArb, que arrenca aquest vespre a Can Cassó, és l’únic festival del país amb el cartell 100% català, sense quotes lingüístiques ni estilístiques. Només els grups i els artistes més importants i també agosarats de la música pop catalana.

El cartell d’enguany així ho demostra: Mishima, Sidonie, Guillamino, Sanpedro, Facto Delafé y las Flores Azules i Roger Mas, de trajectòries reconegudes i amb discos recents es combinen amb els grups emergents com Madee, La Casa Azul, Manos de Topo, Linn Youki i El Guincho, una de les sensacions de la temporada.

Supergrup galàctic
A l’igual que en les darreres edicions, l’organització té una carta amagada: Sisa & Acapulco All Stars, un supergrup format per a l’ocasió amb el transcantautor del Poble Sec i Antònia Font (sense Pau Debon) que interpretaran les cançons del darrer disc de l’autor de Qualsevol nit pot sortir el Sol, Ni cap ni peus.

Els grups novells i els disc-jòqueis es reparteixen en espais estratègics: a les piscines municipals, Orchestra Fireluche i Dj Phil Musical, els quals donen pas al Gorg Nou a formacions que s’estrenen al popArb com El pèsol feréstec, El petit de Cal Eril i ix!. Dj Bailable i Dj Barretina són els encarregats de tancar la festa de la nit de divendres al Bar Barrock i Obi, respectivament.

Més informació a la web del popArb

Cercador