EDUCACIÓ - 22/06/2008

El conseller de Governació, Jordi Ausàs, inaugura oficialment la nova Llar d’Infants

Arbúcies ha inaugurat oficialment aquest matí la nova Llar d’Infants municipal, un nou equipament amb capacitat per a 74 infants i que ja fa una setmana que ha entrat en funcionament. L’Honorable conseller de Governació i Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya, Jordi Ausàs, ha presidit un acte que ha comptat amb la presència d’un centenar d’arbuciencs i arbucienques que s’han acostat per veure en persona les instal•lacions del nou Jardinet.

L’alcalde, Roger Zamorano, la directora dels Serveis Territorials de Governació a Girona, Mireia Mata, i altres regidors de l’ajuntament han assistit a la inauguració, que s’ha iniciat amb la descoberta d’una placa commemorativa, seguida d’uns parlaments i d’una visita guiada per les noves instal•lacions que ha acabat amb un aperitiu al pati de la llar d’infants.

Equipament necessari
“Arbúcies necessitava aquesta llar d’infants, i avui posem fi a un dèficit de molts anys”, ha proclamat l’alcalde, que ha agraït la col•laboració institucional de la Generalitat de Catalunya i molt especialment la de la comunitat educativa d’Arbúcies, que sempre ha donat suport al projecte.

El conseller de Governació ha subratllat que inaugurar una llar d’infants al bell mig d’Arbúcies “marca una referència i expressa la voluntat de l’ajuntament de situar l’educació al lloc central de la societat, que és on li correspon”, a més de destacar la importància d’aquest centre per la seva capacitat “integradora i de foment de la cohesió social”.

Característiques del centre
El nou Jardinet, que d’aquesta manera adapta el nom de l’antic centre, té quatre aules per a l’alumnat d’un i dos anys, a més d’una aula per a nadons, amb dormitori inclòs. La instal•lació també té una sala polivalent i un dormitori per a la resta de l’alumnat, a més d’espais per al professorat, com una sala de professors, un despatx de direcció i un vestidor. L’equipament es completa amb una cuina office, un magatzem, lavabos adaptats per a la mainada, un magatzem i un pati molt ampli i assolellat.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana1234567
Fletxa setmana891011121314
Fletxa setmana15161718192021
Fletxa setmana22232425262728
Fletxa setmana293012345
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador