FESTES - 29/05/2008

La implicació de la gent d’Arbúcies marca de nou les Enramades

La pluja no aconsegueix trencar el programa previst, però dóna més d’un ensurt

El concert fi de festa i el lliurament de premis del tradicional concurs de rodolins i ninots d’ahir al vespre van posar fi a unes Enramades marcades de nou per l’alta participació dels arbuciencs i les arbucienques i també per la pluja, que ha aparegut de forma intermitent al llarg d’aquests dies. La botifarrada popular i la passada del Castell van rebre un aiguat important, però la persistència de l’organització i de la gent va fer tirar endavant amb el programa previst. Menys sort van tenir la dansa de Magnes i les havaneres i l’esbart, que es van traslladar al Poliesportiu de Can Delfí. La resta d’actes van fer-se sense ensurts, amb un temps magnífic durant el diumenge de catifes.

raconsCATIFES i gots reutilitzables
Aquestes Enramades es recordaran una vegada més per l’altíssim nivell creatiu de les catifes de flors i també per l’estrena de raconsCATIFES, amb onze propostes artístiques que van complir amb l’objectiu de complementar les catifes. La bona acollida del got reutilitzable a la botifarrada popular per part dels assistents va servir per reivindicar unes Enramades més netes i respectuoses amb el medi ambient.

L’ajuntament i la comissió de festes vol donar les gràcies a tots els arbuciencs i les arbucienques que han col•laborat i participat en la festa de les Enramades. Entre tots plegats hem fet possible que les Enramades siguin més vives i participatives. Moltes gràcies!

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana303112345
Fletxa setmana6789101112
Fletxa setmana13141516171819
Fletxa setmana20212223242526
Fletxa setmana272829303112
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador