PARTICIPACIÓ I COMUNICACIÓ - 14/05/2008

L’ajuntament dóna resposta a les demandes veïnals del Camp de l’Oliver

Explica l’estat d’execució de les accions aprovades en la sessió de retorn de resultats i detecció de nous problemes

L’Ajuntament d’Arbúcies va donar compte ahir del seu compromís amb el veïnat del Camp de l’Oliver en una sessió de retorn de resultats en què van assistir divuit persones. Els responsables municipals van explicar que s’han executat completament la meitat de les setze accions compromeses en la darrera sessió de presa de decisions, mentre que l’altra meitat es desenvoluparà durant el mes vinent. Des de l’ajuntament es fa una valoració positiva ja que s’està complint amb el que va demanar la ciutadania, tot i ser conscient que cal optimitzar els mecanismes interns per donar una resposta més àgil. La sessió d’ahir també va servir per detectar nous problemes vinculats als grans àmbits temàtics que preocupen al veïnat del Camp de l’Oliver: neteja i manteniment, mobilitat i vialitat, i cohesió social.

La construcció d’un nou pipican, el tancat d’una àrea de contenidors i els controls del cos de vigilants municipal respecte el soroll de motocicletes i quads i també amb els excrements han sigut les principals accions completades durant aquesta primera part de l’any. Les accions restants ja s’han començat a treballar i ara mateix es troben en fase d’execució, com la instal·lació de mobiliari esportiu a la Plaça Florac, l’edició d’una nova campanya per lluitar contra la presència d’excrements al barri i la construcció dels passos de vianants elevats al carrer del Camp de l’Oliver.

El proper mes de juliol es farà una nova sessió d’elaboració de noves propostes que també servirà per acabar de presentar les accions pendents.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana2526272829301
Fletxa setmana2345678
Fletxa setmana9101112131415
Fletxa setmana16171819202122
Fletxa setmana23242526272829
Fletxa setmana303112345
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador