ACTIVITAT FÍSICA I ESPORTS - 21/11/2007

La cursa d’orientació determinarà el guanyador de la 2a Copa Girona

La prova, que també s’emmarca en la campanya Esport x Tothom, es disputarà aquest diumenge a Arbúcies

La 4a cursa d’orientació es disputarà aquest diumenge a Arbúcies, que enguany repetirà com a escenari de la final de la 2a Copa Girona. A l’igual que l’any passat, l’organització espera una bona participació en una cursa amb cinc circuits de dificultat variable al voltant de la vila, que posaran a prova la resistència i la capacitat d’orientació dels corredors i corredores. Aquesta cursa és la darrera prova del programa Esport x Tothom, que pretén fomentar la pràctica de l’exercici físic saludable per a totes les edats, i és per això que hi ha un circuit adaptat a cada estat físic i tècnic, des del C5 que té una distància d’1,5 quilòmetres i 40 metres de desnivell fins al C1, el més exigent de tots, amb una distància de quasi bé 6 quilòmetres i 375 metres de desnivell.

La cursa es farà pels voltants d’Arbúcies i els participants no només hauran de cobrir el recorregut en el menor temps possible si no que hauran de passar pels controls fixats per l’organització.

Us podeu inscriure a la cursa a inscripcions@grionsorientacio.cat, al telèfon 659 07 53 05, al Pavelló de Can Pons (972 86 18 02) o una hora abans de la cursa a l'esplanada de la zona esportiva de Can Pons.

Cercador