FESTES - 26/07/2019

Festa Major

A les 8 del matí, a les pistes de petanca, torneig de petanca Festa Major Vila d'Arbúcies amb la participació del Club Petanca d'Arbúcies i de Riells i Viabrea.

A les 4 de la tarda, a la Casa de Repòs Santa Creu d'Arbúcies, actuacions de l'Escola de Dansa d'Arbúcies, Ramon Cortina, Mabrina (Mayte), Joan Tort, Helena Miró, Pilar Vila, Anna Manyer i Ferran Noguera. Presentació a càrrec d'en Jordi Ferragut. Coordinació a càrrec de Ferran Noguera amb la col·laboració de Joaquim i Agustí (tècnic de so). En acabar, berenar per a tothom.

A les 4 de la tarda, a la Llar de Jubilats tradicional campionat de jugar a la botifarra.

A les 6 de la tarda, a Can Cassó, VII Trobada de Corals de Gent Gran amb la participació de les corals d'Arbúcies, Breda i Sant Hilari Sacalm.

A les 9 de la nit, a Can Cassó: Mostra de funky, a càrrec de la regidora d'Activitat Física i Esport. Mostra de dansa (primera part), a càrrec de l'Escola de Dansa d'Arbúcies. Pregó de Festa Major, a càrrec de l'Associació de Catifaires d'Arbúcies. Mostra de dansa (segona i última part).

A les 11 de la nit, a la zona de barraques, concert amb les actuacions de Jetlack, Gwrando New Project, Orquestra Maribel i Celtic Dj's.

Més informació a www.visitarbucies.com

Agenda

Cercador