JOVENTUT - 10/05/2019

L’Oficina Jove de la Selva organitza una nova edició de la Trobada de joves “Cul Inquiet”

Enguany, la jornada tindrà lloc el 15 de juny a Riudellots de la Selva

L’Oficina Jove de la Selva ha obert el període d’inscripcions per participar a la trobada cultural de joves de la comarca Cul Inquiet, adreçada a nois i noies a partir dels 13 anys, i que es realitzarà el dissabte 15 de juny a Riudellots de la Selva. L’objectiu d’aquesta trobada és acompanyar els joves en el desenvolupament de les seves inquietuds culturals, generar espais de formació, fomentar l’esperit crític en el consum cultural i la igualtat d’oportunitats en el territori. L’objectiu d’aquest projecte és oferir un espai de participació, formació i creació que és la culminació d’un procés participatiu que s’ha realitzat amb les persones joves.

Hi haurà sis tallers simultanis i els joves podran escollir-ne un entre les diverses opcions. Tot seguit, dinar i després hi haurà un espai de coneixença i una mostra dels tallers realitzats al matí. I s’acabarà amb un ball conjunt dinamitzat per Flowk. Els àmbits de cada taller seran la gastronomia, la dansa urbana, el circ, el disseny, el teatre i la música. Per participar en qualsevol dels tallers no cal tenir coneixements previs, només ser un “cul inquiet” i tenir inquietuds culturals.

Tots aquells joves interessants en apuntar-s’hi només cal que facin la inscripció a la web Formulari inscripció. Totes les activitats son gratuïtes, inclòs el transport i el dinar, però és imprescindible fer la inscripció abans del dia 26 de maig.

Agenda

Cercador