PARTICIPACIÓ CIUTADANA - 08/05/2019

S’obre la convocatòria per participar al concurs de dibuix pel llibret d’Enramades

Enguany se celebra la 3a edició d’aquesta activitat organitzada des del Ple dels Infants

Des d’aquest dilluns 6 de maig i fins la divendres 24 de maig, s’obre la convocatòria per participar al 3r concurs de dibuix del llibret d’Enramades. Es tracta d’una iniciativa que s’organitza per tercer any consecutiu des del Ple dels Infants.

Hi poden participar tots els alumnes de les escoles Dr. Carulla i Vedruna, de 1r a 6è de primària. El tema del dibuix han de ser les Catifes i les Enramades, que enguany se celebraran el diumenge 16 de juny, i del 20 al 26 de juny, respectivament.

Com en les edicions anteriors, s’estableixen 3 categories del concurs: una amb els alumnes de 1r i 2n, una altra amb els de 3r i 4t i l’ultima amb els alumnes. En les tres categories s’escolliran els tres millors dibuixos, el millor de tots ells anirà a la portada del llibret d’Enramades i els altres 8 restants es posaran a l’interior del llibret. A més, el primer guanyador de cada categoria s’endurà un val de 50 euros per gastar en material escolar a les botigues Estanc, Exmar i Jeimar.

Els guanyadors es donaran a conèixer durant el Ple Infantil que se celebrarà el dimarts 11 de juny a la sala de plens de l’Ajuntament. I els premis s’atorgaran durant la celebració del Fi de Festa d’Enramades, el dimecres 26 de juny.

Agenda

Cercador