ACTIVITAT FÍSICA I ESPORTS - 29/03/2019

Arbúcies celebra la Setmana de l’Activitat Física i l’Esport

Hi ha activitats programades durant 10 dies per a tots els públics

Un any més, la Regidoria d’Activitat Física i Esport organitza diferents activitats per celebrar la Setmana de l’Activitat Física i l’Esport, que tindrà lloc del dimarts 2 al dijous 11 d’abril. Durant aquests dies, hi ha programades activitats per a tots els públics i per a totes les edats, per tal de promoure l’exercici físic i els seus beneficis.

Els alumnes de 1r d’ESO a 1r de batxillerat de l’Institut Montsoriu encetaran la Setmana de l’Activitat Física i l’Esport amb la pràctica de diferents esports a la zona esportiva de Can Pons, entre els quals hi haurà hoquei, judo, bàsquet, tennis, spinning o zumba, entre molts d’altres. El seguiran els alumnes de les escoles Dr. Carulla i Vedruna que del dijous 4 al dimecres 10 d’abril, repartits per cursos, realitzaran diferents pràctiques esportives al poliesportiu de Can Pons, a les pistes de tennis i al Camp de Futbol. Finalment, qui també passarà per les jornades esportives de Can Pons seran els alumnes de la llar d’infants El Jardinet i els usuaris de l’Associació Montseny Guilleries.

Per altra banda, el dijous 4 d’abril juntament amb la Regidoria de Cultura i el Museu Etnològic del Montseny s’ha programat la projecció del documental Dolphin man a les 8 del vespre al mateix museu. Una història que ens apropa a la vida del llegendari bussejador per apnea, Jacques Mayol que va servir d’inspiració de la pel·lícula de culte The Big Blue de Luc Besson. Va viatjar per tot el món, promovent la urgència i la necessitat dels humans de tornar a connectar amb la natura. Un retrat íntim de la seva vida que revela com ‘l’home-dofí’ va forçar els límits del cos i de la ment, no només per batre rècords sinó també amb l’esperança de descobrir l’afinitat més profunda entre els éssers humans i el mar.

Divendres 5 d’abril es commemorarà el Dia Mundial de l’Activitat Física i, com cada any, s’ha organitzat una caminada saludable amb diferents col·lectius del municipi com ara les escoles, alumnes de l’Institut, participants del PAFES, personal del CAP, usuaris de l’Associació Montseny Guilleries, de la Llar de Jubilats i de la residència, a més de tota aquella gent que a títol particular s’hi vulgui sumar. La caminada acabarà al poliesportiu de Can Delfí amb una xerrada sobre activitat física a càrrec d’usuaris del Centre Ocupacional de l’Associació Montseny Guilleries i, al finalitzar, esmorzar saludable per a tots els assistents.

El diumenge 7 d’abril, el Club Vòlei Arbúcies organitza el 12è torneig 4x4 mixt de vòlei, que tindrà lloc a partir de les 9 del matí al poliesportiu de Can Pons. El preu de la inscripció és de 12 euros per equip i es poden fer al correu electrònic voleiarbucies@gmail.com i al telèfon 687 659 941.

Finalment, el dijous 11 d’abril, a dos quarts de 8 del vespre al local de la Penya Barcelonista hi haurà la xerrada Parlem d’abdominals, a càrrec de Gemma Formiga i Ruiz, diplomada en Fisioteràpia del sòl pelvià i l’abdomen.

Cercador