CULTURA - 30/01/2019

Aquest diumenge 3 de febrer torna el Cicle de Música Arbsons

Mare Terra és el títol de l’espectacle infantil que tindrà lloc el 17 de febrer

El cicle Arbsons s’ha consolidat ja al nostre poble com una cita musical ineludible. Encara amb el record sonor de les festes de Nadal i Reis, ens endinsem al nou any amb una oferta musical de primer ordre que s’inicia amb el fred del febrer i perdura fins a finals de març. Quatre concerts ben diferents, un d’ells espectacle dedicat especialment als més petits, que ofereixen la possibilitat de gaudir de diferents propostes amb l’únic fil conductor de la música. Tots els concerts es faran en diumenge al Teatre de la Llar de Jubilats, a les 6 de la tarda. L’organització és de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Arbúcies.

El grup TriCatSons obrirà l’Arbsons 2019 el 3 de febrer, amb el seu concert Tangos i Música Klezmer. El trio, format per la Neus Cuberta al violí, en Francesc Alsina al piano i l’Enric Masriera al clarinet, és un conglomerat ben especial, però que concedeix un so equilibrat i còmode pels seus components. El programa anirà derivant des de les cançons més reconegudes de Piazzola fins a la trepidant música Klezmer. Una línia musical marcada clarament pel caire folklòric d’aquests dos mons.

El 17 de febrer recuperem la màgia que surt dels dits d’un altre artista local, en Manel Planchart i Badenas, que enguany compartirà el piano amb el violí d’Irati Garcia Barreña i la trompa de Marc Anguera Ruiz, per interpretar el trio de Brahms i en mi bemoll major i diverses peces de Mozart.

L’espectacle infantil ens arriba de la mà de la companyia Príncep Totilau, que ens porta el conte Mare Terra. Serà el 10 de març. Des de l’escenari, i combinant actors i titelles, la Clara Dalmau i en Jordi Hervàs van desgranant els orígens de la terra, la vida i l’evolució del nostre planeta. Tot explicat d’una manera molt didàctica al seu fill encara al bressol.

Per últim, el diumenge 24 de març, l’espectacle musical Al Dente porta a Arbúcies una companyia de cantants amb formació operística, Modus Operandi, amb la intenció de popularitzar la música clàssica a través de gags que reprodueixen situacions quotidianes. L’objectiu és reinterpretar d’una forma divertida i amb tota la seva qualitat musical àries, duets i quartets de les òperes més conegudes.

L’Arbsons torna, doncs, amb la força habitual, donant sortida als músics locals, però també oferint la possibilitat de gaudir d’altres ofertes ja molt consolidades.

Les entrades es podran comprar a La Gabella els dies anteriors a cada concert.

Més informació a Cicle de música Arbsons

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana2930311234
Fletxa setmana567891011
Fletxa setmana12131415161718
Fletxa setmana19202122232425
Fletxa setmana2627282930311
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador