COMERÇ - 21/12/2018

La campanya solidària del comerç d’Arbúcies es destina a l’Associació Montseny Guilleries

Els comerciants els han regalat un portàtil i material laboral

L’Associació Comerç Arbúcies va fer entrega a l’Associació Montseny Guilleries d’un portàtil i de material laboral amb motiu de la campanya solidària que des de fa anys s’organitza des de la Federació de Comerç de la Selva i que aquest any porta per nom Donem un cop de mà als infants amb dificultats i en risc d’exclusió.

Cada any es decideix a quina entitat o col·lectiu es destina la campanya solidària que s’impulsa des del comerç i, enguany, s’ha decidit que fos a les persones amb discapacitat. Per això, a Arbúcies els beneficiaris són els membres de l’Associació Montseny Guilleries. La mateixa entitat és la que decideix en què vol invertir els diners de l’Associació de Comerç. En aquest cas, van sol·licitar un portàtil i eines de treball.

La recaptació aconseguida és fruit dels donatius de la campanya solidària portada ha terme per l’Associació Comerç Arbúcies juntament amb l’aportació econòmica de l’Obra Social “la Caixa”.

A l’acte hi va assistir l’alcalde d’Arbúcies, Pere Garriga, el tinent d’alcalde, Jaume Salmeron, la regidora de Promoció Econòmica, Maria Tayeda, la gerent de la Federació de Comerç de la Selva, Montserrat Pujolràs, Natàlia Grau, representant de l’Associació Comerç Arbúcies, Dolors Pallarols com a representant de l’Associació Montseny Guilleries i Maria Rosa Oliete, representant de l’Obra Social “la Caixa”, que col·labora i dona suport a aquesta iniciativa.

Cercador