FESTES - 13/12/2018

Concerts, teatre, tallers, el caga tió, el patge reial i la cavalcada de Reis per les festes de Nadal

Del 14 de desembre al 6 de gener, hi haurà diferents activitats per gaudir amb família i amics

Les festes de Nadal d’Arbúcies arriben carregades d’activitats per a tots els gustos i per a totes les edats. Ajuntament i entitats organitzen actes durant la celebració del Nadal per viure unes festes ben animades i entretingudes.

El pessebre vivent de l’Escola Vedruna encetarà els actes el divendres 14 de desembre i el seguiran els concerts corals de Nadal amb les diferents corals del municipi que tindrà lloc a l’Església Parroquial el diumenge 16 de desembre i el concert que oferiran els alumnes de l’Escola de Música Mestre Lluís Torres el divendres 21 de desembre.

El dissabte 15 de desembre també podrem assistir al festivalet de dansa de l’Escola de Dansa d’Arbúcies o a la sessió de contes de Nadal que organitza la Biblioteca del dijous 20 de desembre.

Com cada 24 de desembre, els nens i nenes d’Arbúcies podran cagar el tió que s’instal·larà a davant del Museu Etnològic del Montseny.

Un any més, el dia de Nadal arribarà la Quina del Bàsquet, a partir de les 6 de la tarda a la sala polivalent del Camp de futbol i que també se celebrarà el dia de Sant Esteve i per Any Nou.

Després de l’èxit que van tenir l’any passat, l’Associació de Jubilats i Pensionistes organitza per segon any consecutiu la representació dels Pastorets de Folch i Torres. Enguany hi haurà funcions els dies 26, 29, 30 de desembre i 6 de gener. Les entrades ja estan a la venda de 4 a 6 de la tarda a la mateixa Llar de Jubilats.

La regidoria de Joventut ha organitzat pels dies 27 i 28 de desembre el Parc de Nadal, dirigit a infants de 0 a 15 anys. I pels dies 2 i 3 de gener, juntament amb el Museu Etnològic del Montseny, tindrà lloc la segona edició del taller de fanalets, que l’any passat va ser tot un èxit de participació.

Finalment, el dissabte 5 de gener, serà la nit més esperada per a tota la mainada. A partir de 2/4 de 7 de la tarda arribaran Ses Majestats Els Tres Reis, que sortiran de l’Hotel d’Entitats i recorreran els carrers del centre del poble.

Cercador