TURISME - 30/10/2018

Es publica la nova web de promoció turística visitarbucies.com

El llançament coincideix amb la participació en el concurs a la Millor iniciativa en l’administració local de l’AENTEG

El nou portal web de promoció turística Visit Vall d’Arbúcies www.visitarbucies.com ja és una realitat i substitueix la informació turística que fins ara estava dins la pròpia web municipal (www.arbucies.cat), amb unes mancances tècniques que dificultaven la recerca de la informació i l’experiència de navegació de l’usuari.

Aquesta nova web està pensada des de l’òptica del visitant de la nostra vila, amb informació clara, neta, en diversos idiomes, adaptada des de diversos dispositius (ordinadors de sobretaula, tauletes i mòbils) amb tota la informació necessària:

- Informació de la vall d’Arbúcies: com s’hi arriba, la informació meteorològica, els productes autòctons...
- Què visitar: patrimoni cultural, l’entorn natural, el Museu Etnològic del Montseny, la riera d’Arbúcies...
- Què fer: activitats esportives, d’oci i culturals, fires, festes, rutes i passejades...
- On dormir: establiments de turisme rural, cases de colònies, habitatges d’ús turístic...
- On menjar: llistat i informació de restaurants i bars.

Es destaca la facilitat de navegació dins la web i la claredat de la informació rebuda pel visitant sobretot en la navegació des de dispositius mòbils. Per exemple, en la geolocalització per tenir les indicacions per anar als llocs assenyalats o l’enllaç tipus tel per facilitar les trucades al telèfon indicat amb una sola pulsació en el dispositiu.

La tecnologia emprada ha sigut el llenguatge PHP7 sobre una base de dades MySQL, maquetació en HTML5+CSS3, seguint les recomanacions de seguretat proposades per l’OWSAP (Open Web Application Security Project) i tot allotjat en un servidor d’Amazon autoescalable en recursos de forma transparent.

Aquest portal estarà enllaçat amb els altres portals web que l’Ajuntament d’Arbúcies està desenvolupant, concretament la renovació de la web del Consistori i la del Museu Etnològic del Montseny, La Gabella: compartiran una agenda d’actes únic i una capçalera web comuna. Tot plegat, per oferir una experiència en línia global i de qualitat a l’alçada de la bellesa de l’entorn natural de la vall d’Arbúcies.

Visit Arbúcies ha estat seleccionada per participar a la 12a edició dels premis E-TECH de l’Associació d’Empreses de Noves Tecnologies de Girona a la categoria de premi del públic a la millor iniciativa en l'administració local. Les votacions es poden fer des del següent enllaç fins al dilluns 5 de novembre:

Vota la web Visit Arbúcies als premis E-TECH

Anar a la web visitarbucies.com

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana293012345
Fletxa setmana6789101112
Fletxa setmana13141516171819
Fletxa setmana20212223242526
Fletxa setmana272829303112
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador