POLÍTICA - 27/09/2018

Arbúcies es mobilitza per commemorar l’1 d’octubre

El dissabte 29 es rodarà un lipdub i se celebrarà un sopar per la República

Aquesta setmana, les entitats d’Arbúcies estan fent una crida a tota la ciutadania perquè participi aquest dissabte al lipdub i al sopar per la Repúlbica. Unes activitats que s’emmarquen dins els actes de commemoració de l’1 d’octubre.

La Xarxa d’Entitats d’Arbúcies (XEDA) amb la col·laboració de l’Ajuntament està organitzant un lipdub que es rodarà aquest dissabte 29 de setembre a partir de les 4 de la tarda als carrers Castell, Vern i plaça de la Vila. Algunes entitats com ara els Bombers, Caçadors, Festes Joves, Gegants i Grallers, l’Associació de Dones i els Jubilats ja fa dies que preparen les accions que s’hauran de dur a terme duran la gravació del lipdub, però s’espera que moltes altres entitats i persones a títol particular participen en aquest lipdub per la República. Per participar-hi, només cal apuntar-se a La Gabella, a l’entitat a la qual es formi part o bé, a través del formulari que del web de l’Ajuntament www.arbucies.cat.

El mateix dissabte 29, la XEDA amb la col·laboració de l’Associació de Dones hi haurà un sopar per la República. Un àpat que comptarà amb parlaments, música i altres sorpreses que s’aniran desvelant al llarg del vespre. El sopar per la República serà a les 9 del vespre al pati de l’Escola Dr. Carulla i el menú constarà d’amanida, fideuada, postres, beguda i cafè i valdrà 10 euros els adults i 6 els infants. Els diners aniran destinats a l’Associació Catalana pels Drets Civils, entitat que agrupa familiars de presos i exiliats polítics. Per apuntar-vos-hi, ho podeu fer a La Gabella fins al divendres 5 d’octubre al matí.

Agenda

Cercador