MEDI AMBIENT - 10/05/2018

El Consell Comarcal de la Selva organitza l'activitat Fem dissabte a Montsoriu! en el marc de la campanya Let's Clean Up Europe

El pròxim dissabte 12 de maig, un grup de voluntaris anirà fins al castell per fer una neteja del seu entorn, eliminant la brossa abandonada dels marges i el camí

El Consell Comarcal de la Selva ha organitzat l’activitat Fem dissabte a Montsoriu! en el marc de la campanya “Let’s Clean Up Europe”, que s’emmarca dins la Setmana Europea de la Prevenció de Residus. El castell de Montsoriu i el seu entorn és el paratge natural escollit des de l’ens comarcal en l’edició d’enguany per dur a terme la campanya “Let’s clean up Europe”, emmarcada dins l’European Clean Up Day.

Els voluntaris que participin en aquesta activitat, que es farà el pròxim dissabte, 12 de maig, aniran fins al castell per fer una neteja del seu entorn, eliminant la brossa abandonada als marges i al camí. A mig matí se celebrarà un esmorzar popular per a tots els participants que consistirà en un entrepà i una beguda. Un cop arribats al cim es farà una visita guiada al castell. Les persones que participin en aquesta activitat es trobaran a 2 quarts de 10 del matí al coll de Castellar, punt de la pujada al castell de Montsoriu on s’han d’aparcar els vehicles.

Des del Consell es facilitarà tot el material necessari per a la neteja, com poden ser pinces, rasclets i guants de làtex a tots els voluntaris que participin en aquesta activitat. És recomanable que aquelles persones que hi participin portin roba i calçat còmodes per pujar al castell de Montsoriu per la tasca que es durà a terme durant tot el matí. Els residus que es recullin en el marc d’aquesta activitat els gestionarà l’empresa de serveis mediambientals Nora SA.

Aquelles persones que vulguin participar-hi cal que s’inscriguin prèviament a través d’un formulari que trobareu a: http://www.selva.cat/mediambient/activitats/inici/15-noticies/82-inscripcions-cleanuparbucies-2018.

L’European Clean Up Day és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que es llença de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il•legalment als boscos, platges, marges de rius o altres espais.

Agenda

Cercador