OBRES I MANTENIMENT URBÀ - 09/05/2018

Treballs de pavimentació a diferents carrers del nucli urbà

Les obres es fan a la carretera Nova, al Turó del Pi i a la rotonda Catalunya, entre d’altres

L’Ajuntament està duent a terme algunes reparacions de millora i de canvi de l’asfalt en diferents punts del nucli urbà. Aquestes obres formen part de la primera fase de millora general del nostre municipi, tal com explica el regidor d’Obres, Àngel Cabrero.

Carretera Nova
Pel que fa a la pavimentació de la carretera Nova, entre el pisos d’en Crous i la bassa de la Farga, en aquest tram, a banda d’asfaltar de nou el carrer també es modifica el pas de vianants que hi ha davant dels pisos d’en Crous per acostar-lo a l’accés de la zona esportiva de Can Pons. Per evitar accidents, també es posarà un element reductor de la velocitat abans del pas de vianants perquè s’ha detectat un accés de velocitat abans del pas de vianants on hi passa molta mainada.

Rotonda Catalunya
La rotonda de la placeta de Can Reus també s’ha asfaltat de no perquè el paviment també s’havia malmès amb el pas de vehicles.

Turó del Pi
Aquest mes de maig també s’ha pavimentat de nou el tram històric del carrer Turó del Pi. És a dir, des de Can Cortina a la part de dalt del carrer.

Accés variant al carrer Matagalls
L’accés de la variant al carrer Matagalls, que fins ara era un camí de sorra, s’ha asfaltat, com també la zona d’aparcament.

Jacint Verdaguer
A finals d’abril es va arranjar el ferm del carrer Jacint Verdaguer. Unes obres molt necessàries perquè l’asfalt amb el pas de vehicles i camions havia quedat molt malmès. Les obres de millora es van dur a terme en només un dia, tot i això, es van ocasionar algunes molèsties de trànsit perquè es donava pas alternatiu.

Segons ha explicat el regidor d’Obres, en una segona fase s’asfaltaran altres carrers del municipi. El pressupost ja preveu aquestes obres, que s’han previst en el transcurs de 3 anys. Ara s’executen aquests carrers, i en els propers dos anys es duran a terme els següents.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana31123456
Fletxa setmana78910111213
Fletxa setmana14151617181920
Fletxa setmana21222324252627
Fletxa setmana28293031123
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador