POLÍTICA - 02/02/2018

Familiars de presos i exiliats polítics, a la xerrada de suport a Arbúcies

Parlaran Anna Puigdemont, Betona Comín, Esther Cuixart, Francesc Riera i Laura Masvidal

El nostre país viu moments de canvi. Moments convulsos. Moments apassionants i pàgines que queden per la història. Aquesta dinàmica implica milers de persones, associacions, col·lectius diversos i també les institucions. Els ajuntaments no som aliens al context social i polític que vivim a Catalunya. Ans al contrari, com a administració de proximitat, som motor de canvi i un graó fonamental en el procés polític català.

La voluntat de canvi provoca conflicte. Les diferents opcions i visions de país generen debat i confrontació dialèctica. Una de les dialèctiques provocades en qualsevol conflicte és el de l’acció-repressió. Malauradament, el procés polític català no està exempt d’aquest capítol.

Una de les expressions més palpables ha estat l’aparició de presos polítics i exiliats, a més de desenes d’investigats per dife-rents fets i de les primeres inhabilitacions per càrrec públic.
Aquesta nova realitat posa en evidència la vessant més humana del conflicte i les seves repercussions més íntimes, la dels familiars i els cercles més propers a les persones represaliades. Des d’aquest punt de vista, l’Ajuntament d’Arbúcies aposta clarament per donar veu a les víctimes col·laterals del conflicte.

Amb aquest objectiu, el proper 6 de febrer a dos quarts de vuit del vespre a la Llar de Jubilats, us convidem a participar de l’acte de presentació de l’Associació Catalana de Drets Civils. Aquesta associació agrupa els familiars de les persones represaliades, alhora que reivindica una resolució democràtica a les aspiracions nacionals del país.

L’Anna Puigdemont, la Betona Comín, l’Esther Cuixart, en Francesc Riera i la Laura Masvidal compartiran amb la gent d’Arbúcies les seves vivències i els seus anhels. Amb el nostre suport i presència, esperem transmetre’ls l’escalf humà, solidari i fraternal que mereixen, donades les circumstàncies que estan patint.

Us hi esperem.

Agenda

Calendari
  Dl Dt Dc Dj Dv Ds Dg
Fletxa setmana28293031123
Fletxa setmana45678910
Fletxa setmana11121314151617
Fletxa setmana18192021222324
Fletxa setmana25262728123
Calendari Municipal d'Activitats

Cercador